Dacia modeli u najavi

prethodna tema - sledeća tema

kiconix

Nije bitan motor, sam automobil je za dve klase ispod bilo kojeg u Citroen salonu.

Midzi

MitarMrgulic

Prilično mi ok ova cijena za ovaj base ili acces model, ako ima klimu, doplati se za kasetofon, i to je otprilike to, novi model za oko 8700 eura :)

Evo na istom sajtu vidim da Logan ide u policijsku ergelu...

Meni je i logično da su u policiji nacionalna auta zemlje u kojoj rade

https://autorepublika.com/2020/11/05/rumunska-policija-menja-volkswagen-passat-za-daciju-logan/

Veterinar

Kao što bi bilo logično da je kod nas aktuelan Fiat 500L, a ne nekoliko stotina Škoda Rapid. Slažem se.

kiconix

Bilo bi logicno, al od logicnog nema procenat.

saša61beograd

Citat: MitarMrgulic poslato 05.11.2020. - 18:01
Prilično mi ok ova cijena za ovaj base ili acces model, ako ima klimu, doplati se za kasetofon, i to je otprilike to, novi model za oko 8700 eura :)
Jeste ok (ako ima klimu),samo što kod nas neće biti običnog Sandera.Pored Stepveja,biće Logan,a on je oko 300 evra skuplji od Sandera,znači da se vrtimo oko 9000 hiljada.Ostaje da sačekamo da nas naš uvoznik obraduje lepim vestima (lepim ciframa).Nešto sumnjam da će biti mnogo radovanja.

bocca

Da ne bude zabune, ova cena u Nemačkoj i Francuskoj za Sandero, koji ni neće biti u Srbiji, je za paket opreme koji kod nas nije ni postojao. To je jedan ispod našeg najnižeg. Kažem ovo i zbog paralele sa Loganom. A i nešto sam ubeđen da naš uvoznik neće još dugo imati cene za nove Dačije. Najmanje do februara. Živi bili pa videli!

svrle

Kocijas

11.000e Stepway bez klime?! Zbogom Dacijo.

Vladan P

Rezervni točak - 120 evra ! :conf:
Zajedno smo skupa !

MitarMrgulic

Nekako primjetih da su na web stranici za BiH, izbacili Lodgy iz ponude, nema ga više :(

Veterinar

Preskupo. Ako model sa klimom kosta oko 1500 evra manje od Dustera sa klimom i TNG uređajem, onda je definitivno promašaj. Kao polovna, četiri godine stara, mozda, ali kao nova Dacia Stepway otpada. Dzaba lepote, jos u srednjoj školi sam shvatio da cu da se grdno zeznem ako devojke samo po lepoti budem birao.

glavonja3

Ima radio, nema klimu ova najjeftnija. Dosad bilo obrnuto. Po meni vaznija je klima od muzike, tako da je ovo skroz pogresno.

dekiv68

Nedeljiva zadnja klupa

nik

Vidim ja da ću definitivno na proleće da radim limariju na Čiči Loganu.