Koliko ste presli svojom Daciom

prethodna tema - sledeća tema

kiconix

Na 813000, pa rekao bih da su 99.99 % na ovom forumu bezbrižni što se tiče tog kvara.  :Smiley:

Boki

naravno, ali opet treba i povesti racuna o pregrevanju motora ili slicno... kolegi je skoro otkazao reostat na ventilatoru i pukla glava usled pregrevanja na nepunih 300000...

Loganovac

A kako izdržava taj BRC, šta je i kada menjano, da li se kvario i pravio probleme?

Navijamo za milionče, o čemu ćemo obavestiti Dacia zvaničnike, baš kao i u slučaju zvanično prvog Logana sa pređenih 500.000km u Srbiji. Sreća njihova što čitaju ovaj Forum.  :whistling:  Red bi bilo da ga ture u muzej a tebi daju nov auto. Šest nula, ej!
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

drzarkod

podrzavam..... :hall:

Boki

brc je za sada ok, mada je zamenjen takozvani isparivac jos negde na 300 i nesto hiljada stavljen je zavoli i prosle godine kada je radjen reatest plina opet je stavljen zavoli najvise zbog razlike u ceni koja je verovali ili ne skoro 2 zavoli-a jedan brc. Zamenjena je i jedna dizna plinska, ali zato sto je pukao na njoj plasticni deo na koji dolazi dzek, i to je naravno stavljena polovna koju sam nasao za 15€, a za novu mi je bilo potrebno 95€. Skoro sam imao problem sa plinom i vise nisam znao sta da mu radim, pa sam odlucio da probam sam da "popravim" jel sam hteo u svakom slucaju da zamenim kompjuter, dizne i instalaciju. Pa sam menjao kabal po kabal i na diznama i na jos pojedinim plinskim zekovima, naravno to nije upalilo. Posle dva dana, posto auto nije radio, krenuo ka majstoru za plin on prebaci na plin i najnormalnije radi ima vec mesec dana, pa sam se opt predomislio i odlucio da nista ne diram dok ne stane. Hvala na tome. Pre neki dan sam bas procitao celu njegovu, da kazemo, "muku" sa njima, ali vredelo je na kraju... ;) lepo bi bilo, ali sto bi nas narod rekao snovi pusti snovi... :)

Loganovac

BRC-PRC!  :woo-hoo:

Znači sa diznama sam miran bar još 800.000km, već sam jednu zamenio...  :hihi:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Zoran

Lijepo bi bilo kada bi proizvođači imali sluha za ovakve slučajeve. Nažalost u ova vremena gdje svu industriju pokreće isključivo profit mala je šansa da ovaj slučaj prođe zapaženo.  Grubom računicom 900 000 km /50 km/h = 18 000 rh. Puno je u kafani biti 18 000 h a kamo li biti na ovakvim putevima u pokretu.  :driver:
Sam svoj gazda - vazda.

drzarkod

Ili 750 dana ili preko 2 g neprekidno.....

nemanja46

Preko dana ga je vozio brat pa nije obratio paznju kad je bila na 222 222km  :bonk: Da ga ne ureknem,sluzi odlicno  :ziveli: :lux:

lemetar

92500 km.
Još malo pa okruglo.  :zurka:
It is I!

trajce

Ivan

Zoran

Sam svoj gazda - vazda.

vujanovgoran

Dizla je dizla
i opet dizla!!!